Zwanger worden

Zwanger

Baby

0 - 1 jaar

Peuter

1 - 2,5 jaar

Kleuter

2,5 - 6 jaar

Ouder

dan 6 jaar

Tegemoetkoming kraamzorg


Bij zwangerschap of geboorte kan kraamzorg je bijstaan, onder meer voor huishoudelijke taken en bij de verzorging van je baby. Bij CM krijg je hiervoor tot 300 euro terugbetaald.

Gratis sessie babymassage


Door een rustgevende massage laat je je kindje ontspannen en creëer je een warme band met je baby. De beste remedie tegen huiluurtjes, darmkrampjes en slapeloze momenten. CM organiseert over heel Vlaanderen sessies babymassage.

Spelletjes bevorderen de ontwikkeling van de motoriek


Om de motoriek van je baby verder te helpen ontwikkelen, kan je heel wat leuke spelletjes doen. En ook babymassage is een sterke aanrader.

Slaapt je baby al door?


Je kan je baby leren om zelfstandig in slaap te vallen en ’s nachts door te slapen.

Babyfoon tegen voordeelprijs


Als Skoebidoe-lid kun je nu bij Dreambaby de Alecto Babyfoon DB-188 LUX kopen voor slechts 54,95 euro. 

Naast het schattig ontwerp heeft deze babyfoon ook en ECO-stand en terugspreekfuncties.

Word lid van Skoebidoe


Nog geen lid van Skoebidoe? Registreer je nu gratis. 

Zo kan je de ontwikkeling van je kindje op de voet opvolgen voor en na de geboorte. Tijdens de zwangerschap kan je zien hoe groot je baby op dat moment is en notities bijhouden in je digitale zwangerschapsdagboek. Bovendien geniet je als lid van Skoebidoe tal van promoties.

Zin in kortingen?


Elke maand maken we voor jou een mooie selectie van promoties voor ouder en kind. We werken voor deze promoties met verschillende partners samen zoals Dreambaby, DreamLand, VRT en Goed thuiszorgwinkel.