Zwanger worden

Zwanger

Baby

0 - 1 jaar

Peuter

1 - 2,5 jaar

Kleuter

2,5 - 6 jaar

Ouder

dan 6 jaar

Gezonde voeding voor peuters en kleuters


Een gezonde voeding levert alle noodzakelijke stoffen om te groeien en zich te ontwikkelen. Bovendien helpt ze al om op langere termijn overgewicht, tandbederf of diabetes te voorkomen.

Voor het eerst naar school


De eerste schooldag. Vooral jij als ouder telt er al weken op voorhand naar af (met de nodige stress) en dan is de grote dag daar. Hoe pak je dit aan?

Kinderkortingen voor gezinsvakantie met Intersoc


Bij Intersoc geniet je aanzienlijke kinderkortingen. En in een Intersoc-hotel verblijven 0- tot 6-jarigen gratis buiten de schoolvakanties.

Word lid van Skoebidoe


Nog geen lid van Skoebidoe? Registreer je nu gratis. 

Zo kan je de ontwikkeling van je kindje op de voet opvolgen voor en na de geboorte. Tijdens de zwangerschap kan je zien hoe groot je baby op dat moment is en notities bijhouden in je digitale zwangerschapsdagboek. Bovendien geniet je als lid van Skoebidoe tal van promoties.

Step away!


Als Skoebidoe-lid kun je nu bij DreamLand deze CM-groene step kopen voor slechts 47,95 euro. Ideaal voor kindjes die net leren steppen.

Zin in kortingen?


Elke maand maken we voor jou een mooie selectie van promoties voor ouder en kind. We werken voor deze promoties met verschillende partners samen zoals Dreambaby, DreamLand, VRT en Goed thuiszorgwinkel.