Zwanger worden

Zwanger

Baby

0 - 1 jaar

Peuter

1 - 2,5 jaar

Kleuter

2,5 - 6 jaar

Ouder

dan 6 jaar

EHBO bij kinderen


Af en toe zal je kind wel eens een ongelukje hebben dat niet op te lossen is door een kusje van de mama. Enkele tips en adviezen voor eerste hulp.

Kinderkortingen voor gezinsvakantie met Intersoc


Bij Intersoc geniet je aanzienlijke kinderkortingen. En in een Intersoc-hotel verblijven 0- tot 6-jarigen gratis buiten de schoolvakanties.

Droog worden


Je kindje ‘droog krijgen’ zodat het zonder luier naar school kan, gaat vaak gepaard met heel wat stress. Onze tips helpen je op weg.

Taalontwikkeling stimuleren


Samen in boeken kijken en praten over wat je ziet, stimuleren de taalontwikkeling van je kindje. De bibliotheek is een grote boekenspeeltuin voor je kindje. Ga samen op ontdekking.

OK Baby fietsstoel tegen voordeelprijs


Als je kindje vanuit kruiphouding zelfstandig kan zitten, kan het mee in een fietsstoeltje. Fietstochtjes worden extra comfortabel voor je baby met de fietsstoel 10+ van OK Baby. 

Als Skoebidoe-lid betaal je 79,95 euro in plaats van 109 euro.

Word lid van Skoebidoe


Nog geen lid van Skoebidoe? Registreer je nu gratis. 

Zo kan je de ontwikkeling van je kindje op de voet opvolgen voor en na de geboorte. Tijdens de zwangerschap kan je zien hoe groot je baby op dat moment is en notities bijhouden in je digitale zwangerschapsdagboek. Bovendien geniet je als lid van Skoebidoe tal van promoties.

Zin in kortingen?


Elke maand maken we voor jou een mooie selectie van promoties voor ouder en kind. We werken voor deze promoties met verschillende partners samen zoals Dreambaby, DreamLand, VRT en Goed thuiszorgwinkel.