Zwanger worden

Zwanger

Baby

0 - 1 jaar

Peuter

1 - 2,5 jaar

Kleuter

2,5 - 6 jaar

Ouder

dan 6 jaar

Geboortevoordelen en babygeschenk


Ben je CM-lid en net mama of papa geworden? Proficiat! CM viert graag mee. Skoebidoe, de kinderservice van CM, verwent je met grote en kleine babygeschenken en -voordelen.

Groeipakket


Het groeipakket (vroeger kraamgeld en kinderbijslag) is het geheel van financiële tegemoetkomingen dat de Vlaamse overheid uitkeert voor elk kind in elk gezin.

Blijf bewegen


Ook als je zwanger bent is een halfuur beweging per dag aangeraden. Dit mag verspreid doorheen de dag, met minimaal tien minuten beweging na elkaar.

Dreambee borstvoedingskussen tegen voordeelprijs


Het ideale kussen zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling. Dit handige positioneringskussen helpt je bij het slapen en bij het geven van borst- en flesvoeding. 

Als Skoebidoe-lid betaal je 34,95 euro in plaats van 47,95 euro.

Word lid van Skoebidoe


Nog geen lid van Skoebidoe? Registreer je nu gratis. 

Zo kan je de ontwikkeling van je kindje op de voet opvolgen voor en na de geboorte. Tijdens de zwangerschap kan je zien hoe groot je baby op dat moment is en notities bijhouden in je digitale zwangerschapsdagboek. Bovendien geniet je als lid van Skoebidoe tal van promoties.

Zin in kortingen?


Elke maand maken we voor jou een mooie selectie van promoties voor ouder en kind. We werken voor deze promoties met verschillende partners samen zoals Dreambaby, DreamLand, VRT en Goed thuiszorgwinkel.