Zwanger worden

Zwanger

Baby

0 - 1 jaar

Peuter

1 - 2,5 jaar

Kleuter

2,5 - 6 jaar

Ouder

dan 6 jaar

Foliumzuur en andere voedingssupplementen


Vanaf het moment dat je stopt met contraceptie tot het einde van de eerste drie maanden zwangerschap neem je het best elke dag foliumzuur.

Betrouwbare websites


Je hebt een kinderwens. Het is logisch dat je je heel wat vragen stelt. Zal het vlot lukken? Hoe kan ik mijn kansen vergroten? Op het internet vind je heel wat informatie over zwanger worden, maar vaak weet je niet of die wel klopt. Welke websites zijn betrouwbaar?

Gunstige aansluitingsvoorwaarden bij het CM-Hospitaalplan


Probeer je zwanger te worden en heb je nog geen hospitalisatieverzekering? Sluit nu aan bij CM-Hospitaalplan zodat je ziekenhuiskosten alvast geen zware bevalling worden.

Word lid van Skoebidoe


Nog geen lid van Skoebidoe? Registreer je nu gratis. 

Zo kan je de ontwikkeling van je kindje op de voet opvolgen voor en na de geboorte. Tijdens de zwangerschap kan je zien hoe groot je baby op dat moment is en notities bijhouden in je digitale zwangerschapsdagboek. Bovendien geniet je als lid van Skoebidoe tal van promoties.

Zin in kortingen?


Elke maand maken we voor jou een mooie selectie van promoties voor ouder en kind. We werken voor deze promoties met verschillende partners samen zoals Dreambaby, DreamLand, VRT en Goed thuiszorgwinkel.