Skoebidoe

Partners


Boekbaby2

Boekbaby’s wil ouders samen met hun kleine kinderen laten genieten van boeken. Want kinderen die al vroeg kennismaken met boeken blijken taalvaardiger, kunnen sneller lezen en beter rekenen. Samen lezen versterkt de band tussen ouders en kinderen. Boekbaby’s is een project van Stichting Lezen en Locus.

Dreambaby2

In de webshop van Dreambaby vind je alles wat je nodig hebt voor je baby: wandelwagens, autostoelen, verzorgingstafels, kleertjes … Wil je alles graag van dichtbij bekijken? Ga dan zeker op ontdekking in een van de Dreambaby-winkels.

DreamLand

Speelvogels komen ogen te kort bij DreamLand. Zowel in de winkels als in de webshop vind je een ruim assortiment aan (buiten)speelgoed.

Femma

Femma is een vrouwenvereniging die jonge mama’s heel wat te bieden heeft. Je ontmoet vrouwen uit jouw buurt om samen leuke dingen te doen. Soms in het teken van de kids, soms bewust een paar uur me-time met allerhande workshops en cursussen. Femma komt op voor jouw rechten en ijvert voor een haalbare combinatie van werk, zorg en ontspanning.

Thuiszorgwinkel

Goed thuiszorgwinkel verwent jou en je kleine spruit. Zoek je kwaliteitsvolle babyartikelen, luiers, verzorgingsproducten of een trendy kraamcadeautje? Ons ruime aanbod ondersteunt je van bij het begin van je zwangerschap tot de voeding en verzorging van je baby. In onze uitleendienst kun je ook terecht voor het huren van hulpmiddelen die je baby tijdelijk nodig heeft. Als CM-lid geniet je steeds de hoogste korting.

Intersoc

Intersoc, de vakantiedienst voor CM-leden, organiseert onvergetelijke sneeuw- en zonvakanties. Met Intersoc-family kun je rekenen op uitgebreide kinderfaciliteiten en kinderkortingen tot 100%.

Massembre

Kom zorgeloos logeren in de bossen, met z’n tweeën of met honderd. Je kan slingeren in bomen, ravotten op vlotten of niets doen in ’t groen. Laat jezelf eens goed Ardennen. Massembre, voor elk wat wilds.

Wiegwijs

Wiegwijs vzw geeft preventieve gezinsondersteuning aan ouders van jonge kinderen op het vlak van gezondheid, zorg en opvoeding. Wiegwijs is ingekanteld binnen CM en door Kind en Gezin erkend als organisator van consultatiebureaus en inloopteams. In Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest organiseert Wiegwijs 215 consultatiebureaus. Alle kindjes krijgen er bij hun eerste bezoek een geschenkje van Skoebidoe.